S-a răsturnat cu mașina și s-a oprit într-un autoturism parcat

1836
Un bărbat care a consumat alcool înainte de a se urca la volanul mașinii sale s-a răsturnat cu ea după care s-a oprit într-un autoturism parcat.
Marți seara, în jurul orei 22,00, Adrian Vâlcu, de 44 de ani, din Constanța, circula pe Bule-vardul I.C. Brătianu. La un moment dat, el a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat, iar apoi s-a oprit într-un autoturism parcat. Nimeni nu a fost rănit, dar șoferul vinovat va plăti toate pagubele.
Proprietarul autoturismului lovit staționase doar pentru câteva minute, pentru a face câteva cumpărături de la un magazin. Când a ieșit
și-a văzut mașina lovită și zeci de oameni adunați în jurul ei.
La fața locului au sosit și polițiștii de la Rutieră care au început cercetările. Luat la întrebări, șoferul vinovat a susținut că nu a consumat băuturi alcoolice, însă polițiștii au constatat contrariul. Oamenii legii l-au testat iar aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,66mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit anchetatorilor, Adrian Vâlcu s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1933 secunde