Șapte tineri au furat peste 500 de litri de motorină dintr-un tren aflat în mers

635
Șapte tineri au furat peste 500 de litri de motorină dintr-un tren aflat în mers - 3a836afd1bd8710cea4604b98bea045c.jpg
Șapte tineri au fost reținuți de polițiștii din Ovidiu după ce, în noaptea de 2 spre 3 august, au sustras 520 litri de produs petrolier dintr-un tren de marfă aflat în deplasare pe relația Poarta Albă - Midia-Năvodari.
Cantitatea de motorină a cărei proveniență cei șapte tineri nu au putut-o justifica a fost descoperită după efectuarea unui control în două autoturisme cu care aceștia se deplasau.
Potrivit anchetatorilor, Mădălin Gheorghe Bușcă, de 23 ani, Cristi Ștefan Embrea, de 22 ani, ambii din Ovidiu, Adrian Ichim, de 20 ani, din comuna Pungești, județul Vaslui, Mircea Constantin Spirea, de 22 ani, Costel Nicu Stan, de 25 ani, Florian Tane, de 25 ani și Costel Grădinariu, de 28 ani, toți din satul Dorobanțu, județul Constanța, s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat.
În altă ordine de idei, oamenii legii spun că, în ultima perioadă, au început să se confrunte din ce în ce mai mult cu astfel de fapte. Un caz asemănător a avut loc și luna trecută. Polițiștii din Ovidiu i-au depistat pe 13 iulie, în zona Grupului Social Culmea, pe Mădălin Gheorghe Bușca, de 23 de ani și pe Adrian Ichim, de 20 de ani, care aveau depozitată, pe un teren viran din apropierea tronsonului de cale ferată, cantitatea de 300 de litri de motorină, a cărei proveniență nu au putut-o justifica. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 11 spre 12 iulie, cei doi tineri au furat motorină dintr-un tren de marfă ce se afla în mers, din direcția Corbu către Poarta Albă. De asemenea, polițiștii au stabilit că persoanele în cauză intenționau să valorifice produsul petrolier sustras. Pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5614 secunde