S-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina

151

Articole de la același autor

Amețit de licorile lui Bachus, un tânăr de 29 de ani a provocat un accident rutier și a rămas încarcerat  între fiarele mașinii. Evenimentul  s-a petrecut, ieri dimineață, în jurul  orei 06.00, pe Drumul Comunal 2A. Tânărul se deplasa cu un autoturism marca Fiat, dinspre Techirghiol, către Eforie Nord. În momentul în care a ajuns la ieșire din Techirghiol, șoferul a pierdut controlul mașinii și a ieșit  în decor. În secundele următoare  s-a răsturnat, iar în urma impactului a rămas încarcerat între fiarele mașinii. 


La locul accidentului au ajuns agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța, cadrele medicale și militarii Inspec-toratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Pompierii au intervenit și l-au eliberat pe tânăr. Polițiștii l-au testat cu aparatul Drager și au aflat și de ce a fost posibil accidentul. Conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


El a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru recoltarea de probe biologice în vedea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.771 secunde