S-au ales cu dosare penale! Ce spune Poliția Constanța despre persoanele prinse pe picior greșit, noaptea trecută

225
S-au ales cu dosare penale! Ce spune Poliția Constanța despre persoanele prinse pe picior greșit, noaptea trecută - mjhknzqymjdingjimguxzgzlytdmotdh-1679141930.jpg
La data de 17 spre 18 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o  acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și respectarea prevederilor Legii nr. 333/2003. În urma activităților defășurate, polițiștii au întocmit 3 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoane care au fost surprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani. 


În cadrul acțiunii efectuate pe raza municipiului Constanța, au fost legitimate aproximativ 20 de persoane, au fost verificate 4 vehicule și 12 sisteme de securitate, precum și 12 paznici.


În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.000 de lei, dintre care 11 la Lega 61/1991 și 2 la Legea 333/2003, și a fost constatată o infracțiune.


Astfel, la data de 18 martie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii au identificat un bărbat care vandaliza un semn de circulație, amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu.


În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.


Totodată, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoanelor care au fost surprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.


Exemple:


La data de 17 martie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii au identificat, în parcarea unui magazin de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat și o femeie care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. 


La data de 17 martie a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii au identificat, în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat și o femeie care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.


La data de 17 martie a.c., în jurul orei 23.25, polițiștii au identificat, pe prelungirea Nicolae Filimon, un bărbat și o femeie care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. 
Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2079 secunde