Eveniment cultural, în această seară, dedicat sinistraților cutremurului din Turcia

1128
Eveniment cultural, în această seară, dedicat sinistraților cutremurului din Turcia - xactiunecaritabila1678277371-1679139368.jpg
Asociația de Cultură Tătară „Barsin. Birsin” („Exişti. Eşti unic”) organizează astăzi, ora 18.00, la restaurantul „Dorna” din Mamaia, o seară culturală caritabilă, dedicată sinistraților cutremurului din Turcia. 


„În aceste zile dramatice, de cumpănă, din existența semenilor noștri, greu încercați de catastrofa naturală, suntem alături de ei, lângă ei, cu ei. Dorim ca prin implicarea noastră, să le aducem un surâs, un zâmbet pe chip acestora. Dorim să alinăm un necaz, o suferință, dorim să clădim o speranță de bucurie, de bine, dorim ca prin acțiunea culturală să celebrăm viaţa”, a declarat preşedintele asociaţiei, prof. univ. dr. Ibram Nuredin. Pe scenă vor urca pentru dumneavoastră artişti constănţeni cunoscuţi, din care îi amintim pe Nicolae Voiculeţ, Gabriela Dobre, Liviu Manolache, Elena Chirică, Iulian Bratu, Ionuţ Neagu etc. menţionăm că preţul unui bilet este 100 lei, toate încasările urmând a fi direcţionate către sinistraţii din Turcia. 


Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3755 secunde