Galerie foto / Acţiune de colectare a capacelor de plastic, la Constanța! Participare peste așteptări!

1016

Articole de la același autor

Update - Din cauza vremii, activitatea se ține în incinta Muzeului de Istorie Constanța. Sunt sute de copii pe holul instituției de cultură. Organizatorii nu se așteptau la așa mulți participanți.


Astăzi este sărbătorită Ziua mondială a reciclării, fiind organizat în Piaţa Ovidiu un eveniment de mare anvergură pe această temă. 


Organizatorii au declarat că au ales această dată cu un impact semnificativ asupra mediului înconjurător, pentru a găsi noi soluții prin care să protejeze natura, să economisească resursele și să reducă gradul de poluare.


 „Reciclarea este una dintre metodele prin care putem deveni mai atenți și mai responsabili cu mediul înconjurător. Asociația «Capace cu suflet» își dorește ca prin proiectul «Căpăcel cu căpăcel mai salvăm un suflețel», în colaborare cu Primăria Constanta, să replice în 18 Martie - ziua mondială a reciclării, activitatea de colectare a capacelor de plastic în scopul donării banilor rezultați. Suntem încântați să avem deja confirmări de la foarte multe instituții de învățământ, de la grădinițe la școli primare, gimnaziu. Elevii s-au oferit să facă diverse activități de reciclare şi avem mulţi profesori înscrişi, dar așteptăm întreaga comunitate locală să fie parte din acest eveniment”, au precizat aceştia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3743 secunde