S-au ales cu dosare penale după ce au trecut ilegal frontiera în România

309
S-au ales cu dosare penale după ce au trecut ilegal frontiera în România - e56e70587da39b4877edd181aa3b1857.jpg
Polițiștii de frontieră constănțeni, în cooperare cu lucrători ai Postului de Poliție Cerchezu, au depistat doi cetățeni bulgari care au trecut ilegal frontiera de stat cu scopul de a ajunge în Germania.
În cursul zilei de 15 iulie, în jurul orei 14, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Negru Vodă, în cooperare cu lucrători ai Postului de Poliție Cerchezu, au prins doi cetățeni bulgari care se deplasau în zona de frontieră. După verificări a rezultat că Georgiev Iancov, de 42 de ani și Mariyan Marov, de 44 de ani, trecuseră ilegal frontiera de stat deoarece aveau interdicție de a părăsi statul vecin.
Luați la întrebări de oamenii legii, cei doi au declarat că doreau să ajungă în Germania, fapt pentru care au apelat la doi conaționali, Stoyanov Ramelov, de 57 de ani, și Amet Samir, de 43 de ani, care urmau să-i preia cu un autoturism pe teritoriul României.
Potrivit anchetatorilor, cei doi complici au fost reținuți într-un autoturism marca Volkswagen, care era staționat în apropierea localității Cerchezu.
Polițiștii de frontieră constănțeni au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat pe numele lui Georgiev Iancov și Mariyan Marov.
De asemenea, oamenii legii au întocmit și dosar penal pentru Stoyanov Ramelov, și Amet Samir, cei doi fiind acuzați de trafic de migranți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2659 secunde