S-au luat la bătaie din cauza unui bulgăre de zăpadă

961
S-au luat la bătaie din cauza unui bulgăre de zăpadă - a-1357493086.jpg

Două grupuri de tineri s-au bătut, duminică dimineață, în fața unui club din municipiul Fălticeni, după ce un bulgăre de zăpadă aruncat de un tânăr dintr-un grup a lovit altul din celălalt grup, transmite Mediafax.


Potrivit cercetărilor făcute de polițiști, un grup de patru tineri din comuna Baia a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Fălticeni, în același club fiind și cinci tineri din comuna Hârtop.
În jurul orei 3.00, tinerii din comuna Hârtop au părăsit localul, mergând pe stradă, unde au început să arunce între ei, în glumă, cu bulgări de zăpadă.


La un moment dat, din club au ieșit și tinerii din comuna Baia, unul dintre aceștia fiind lovit cu un bulgăre, cauză care a provocat un schimb de replici, iar apoi unui dintre tinerii din Hârtop l-a lovit pe unul dintre tinerii din Baia.


Un alt tânăr din comuna Baia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intenționat să intervină, mergând spre grupul de tineri din Hârtop, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de drum și suferind un traumatism cranio-cerebral ce a impus transportarea lui la Spitalul Județean de Urgență din Suceava.


În urma audierilor, acesta a recunoscut că s-a dezechilibrat și a spus că nu dorește să depună plângere, dar un alt tânăr lovit a formulat plângere.


Sursa citată menționează că polițiștii din Fălticeni i-au identificat pe toți cei implicați în altercație, fiind sancționați contravențional.
Totodată, polițiștii fac cercetări în acest caz și pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, completează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2936 secunde