Sălile de jocuri de noroc din Tomis Nord, Tomis 3 și Brotăcei, verificate de polițiști

602
Sălile de jocuri de noroc din Tomis Nord, Tomis 3 și Brotăcei, verificate de polițiști - x-razii-din-nou-1677834537.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat, recent, o acțiune pe linia menținerii ordinii și liniștii publice și a prevenirii delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 și una la O.U.G. 195/2002.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia și al Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linia încălcării normelor de conviețuire socială și conducerii vehiculelor sub influența alcoolului, în cartierul Poligonul Viilor. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de peste 3.000 de lei, dintre care 4 pentru folosirea telefoanelor mobile în timpul conducerii, 3 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri. Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Medgidia.

La rândul lor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, în zona localurilor de alimentație publică, a barurilor și sălilor de jocuri de noroc din cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Brotăcei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.500 de lei, dintre care 5 la Legea 61/1991.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5834 secunde