Sângele a curs pe șoselele din județul Constanța

1252
Spre deosebire de alți ani, în perioada Revelionului, pe raza județului Constanța nu au avut loc foarte multe accidente rutiere care să se fi soldat cu urmări deosebit de grave.
În perioada 30 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011, s-au înregistrat patru accidente rutiere, dintre care unul foarte grav, iar celelalte trei - ușoare, ne-a declarat agentul principal Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța.
La data de 31 decembrie 2010, la Medgidia, un copil a fost rănit ușor după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Din fericire, minorul a scă-pat cu câteva răni, medicii spunând că se află în afara oricărui pericol.
Cel mai grav accident a avut loc însă în noaptea dintre ani, mai precis la data de 1 ianuarie 2011, la ora 5,45. Un tânăr de doar 25 de ani a murit într-un tragic accident rutier, imediat după ce a plecat de la petrecerea de Revelion. Polițiștii de la Rutieră spun că Bogdan Florin Toma, de 25 de ani, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta și a drumului acoperit cu gheață, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un copac. Totul s-a petrecut pe strada Trandafirului, din stațiunea Olimp.
În urma impactului deosebit de puternic, șoferul a decedat pe loc.
Tot pe data de 1 ianuarie 2011, dar la ora 19,25, pe strada Traian, din Eforie Nord, un pieton a fost rănit ușor.
Ionuț Marius Băcanu, de 32 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, l-a accidentat pe Mihai Prelipceanu, de 36 de ani, din Techirghiol, care a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată la spital, dar medicii spun că starea sa este bună, iar rănile suferite nu i-au pus viața în pericol.
În a doua zi din an, în Constanța a avut loc un singur accident rutier ușor. Polițiștii de la Rutieră spun că, în jurul orei 17,30, Tomiță Bortaș, de 49 de ani, din București, care se afla la volanul unui autoturism marca Seat, pentru că nu a păstrat distanța regulamentară între mașina sa și cea din față, o Toyota condusă de Alina Georgiana Corduneanu, de 26 de ani, a intrat în coliziune cu aceasta. Mașina lovită de Bortaș a fost proiectată într-un alt autoturism Toyota, condus de Marinela Bajdu, de 53 de ani. Totul s-a petrecut la intersecția bulevardelor Aurel Vlaicu și Tomis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5843 secunde