Șantaj emoțional sau disperare: A vrut să-și lase fetițele orfane dintr-o decepție în dragoste

389
1
Șantaj emoțional sau disperare: A vrut să-și lase fetițele orfane dintr-o decepție în dragoste - aamenintat2-1432571910.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile din Constanța au intrat în alertă ieri dimineață, în jurul orei 10, după ce un apel la 112 anunța că un bărbat amenință că se sinucide. Individul era nemulțumit de faptul că soția l-a părăsit. Bărbatul de 40 de ani este din localitatea constănțeană Topraisar și a venit la Constanța cu gândul de a-și pune capăt zilelor. Viorel Pereva s-a urcat pe terasa unui bloc de opt etaje de pe strada Amurgului, din zona Doraly Mall și a amenințat că se aruncă în gol. La fața locului au ajuns în scurt timp polițiștii constănțeni, cadrele medicale, dar și militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", iar perimetrul a fost asigurat. Pentru a evita un caz similar precum incidentul din Capitală, pompierii ISU au umflat imediat salteaua pneumatică, pentru a fi pregătiți în orice moment. Bărbatul a fost convins însă să se dea jos tocmai de soția lui, din cauza căreia a recurs la acest gest. El le-a spus oamenilor legii că a trăit alături de soția sa timp de 12 ani și au împreună două fetițe de 5, respectiv 11 ani. Cele mici au rămas la el, ba chiar le-a arătat oamenilor legii și câteva fotografii cu acestea pe care le avea în buzunar… În urmă cu câteva luni femeia a decis să îl părăsească, însă el nu poate concepe acest lucru și spune că nu poate trăi fără ea. Oamenii legii au anunțat-o pe soția sa, dar și pe un polițist din Topraisar care a venit imediat să negocieze cu sinucigașul. După mai bine de două ore, Viorel Pereva a fost convins să coboare și a fost condus la sediul Secției 5 Poliție Constanța. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5327 secunde