Șapte focuri de armă pentru oprirea unui șofer fără permis

1621
Șapte focuri de armă pentru oprirea unui șofer fără permis - 78325473f13531c07a439dedbaade20d.jpg
Doi tineri care nu au oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor au fost urmăriți în trafic, unul din fugari fiind prins în Palazu Mare, celălalt fiind căutat în continuare.
În noaptea de sâmbătă spre duminică polițiștii din Poarta Albă și Castelu au efectuat o acțiune organizată la nivelul Poliției Medgidia. La un moment dat, ei au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui auto-turism. Conducătorul auto a încetinit dând semne de oprire, însă, când a ajuns în apropierea polițiștilor, a mărit viteza. Drept urmare, oamenii legii s-au ținut după el până a ajuns în localitatea Ovidiu, unde conducătorul auto a făcut o manevră periculoasă schimbând direcția de mers, punând în pericol autoturismul Poliției și implicit viața polițiștilor.
Prin prezența de spirit a agentului de poliție aflat la volan s-a reușit evitarea impactului cu autoturismul fugarilor. Acțiunea de urmărire a continuat până în localitatea Palazu Mare, în apropierea ghiolului, unde autoturismul urmărit s-a împotmolit într-o zonă noroioasă.
Ajunși în acest loc, cele două persoane care se aflau în mașina urmărită de oamenii legii au încercat să fugă. Pe cale de consecință, polițiștii au efectuat somația legală și au executat șapte focuri de avertisment în plan vertical, reușind prinderea ocupantului locului din dreapta față. Acesta a fost identificat în persoana lui Laurențiu Colgiu, de 28 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, sat Dorobanțu. Potrivit anchetatorilor, deși s-au tras șapte focuri de armă, nimeni nu a fost rănit și nu s-a înregistrat nicio pagubă materială.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificat și conducătorul auto, despre care polițiștii au aflat că nu are permis de conducere. De asemenea, s-a mai stabilit că autoturismul aparține unui alt tânăr, iar numerele de înmatriculare au fost puse de cei doi urmăriți. În urma verificării autoturismului, pe bancheta din spate a fost găsită și o foarfecă, tip gură de lup, și un radioca-setofon auto ce avea firele de contact smulse, despre care cel depistat nu a putut să ofere detalii.
Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, iar în continuare se desfășoară activități pentru prinderea conducătorului auto, suspect de comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație a unui autoturism cu numere false.
În altă ordine de idei, cei doi tineri vor fi cercetați și cu privire la obiectele găsite în interiorul autoturismului, fiind suspecți de comiterea mai multor infracțiuni în comunele apropiate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3182 secunde