Sărbători liniștite. Constanța, împânzită de polițiști

131
Sărbători liniștite. Constanța, împânzită de polițiști - sarbatorilinistite-1522942268.jpg
Aproximativ 300 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța vor acționa, în perioada Sărbătorilor Pascale, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative, dar și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice.

Concret, pentru punerea în aplicare a "Planului de măsuri pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în perioada Sărbătorilor Pascale", aproximativ 300 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța vor fi permanent la datorie.

Polițiștii constănțeni vor derula acțiuni pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare și mărfuri contrafăcute sau falsificate, împreună cu reprezentați ai instituțiilor statului cu atribuții în domeniu.

Astfel, polițiștii de la ordine publică, structurile de poliție rutieră, polițiștii de investigații criminale, proximitate, echipele de cercetare la fața locului (criminalistică), acțiuni speciale, de la arme sau investigarea fraudelor se vor afla în stradă, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, precum și în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcașelor de cult sau de desfășurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Polițiștii constănțeni vor acționa în proximitatea bisericilor, activitățile urmând a fi desfășurate în sistem integrat, împreună cu toate instituțiile M.A.I. cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum și în zona lăcașelor de cult, polițiștii de la rutieră vor acționa pentru menținerea fluenței și prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză și conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

"Asigurăm cetățenii județului Constanța de prezența permanentă și disponibilitatea profesională a polițiștilor pentru asigurarea unor sărbători într-un climat de siguranță cât mai ridicat. Acțiunile polițiștilor constănțeni vor continua pe perioada Sărbătorilor Pascale.", este anunțul polițiștilor din Constanța. 

Pagina a fost generata in 0.6804 secunde