Șoferi, nu uitați să achitați rovinieta!

142
Șoferi, nu uitați să achitați rovinieta! - rovinieta-1522942220.jpg

Articole de la același autor

În cazul în care plecați la drum, nu uitați să achitați rovinieta. Dacă tranzitați podurile de la Fetești și Cernavodă, vă reamintim că trebuie să plătiți și tariful de trecere (peajul) de câte ori tranzitați podurile. Ambele tarife pot fi plătite și prin SMS: peajul la numărul 7577 (http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/peaj-prin-sms) și rovinieta la numărul 7500 (http://www.cnadnr.ro/ro/roviniete/rovinieta-prin-sms).

Prin plata în timp util a rovinietei și peajului, evitați riscul de a primi amenda.

Peajul si rovinieta mai pot fi achitate: pe site-ul CNAIR www.erovinieta.ro dedicat unor astfel de plăți (inclusiv pentru rovinietă); la distribuitorii autorizați, în special în benzinării (http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie); direct la punctul de plată amplasat pe banda marginală de trecere identificată prin înscrisul "cash" (există o singură astfel de bandă pe sens de trecere).

Peajul este valabil 12 luni de la data plății, în cazul în care nu ați efectuat trecerea.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere reamintește că prin portalul web www.erovinieta.ro se pot verifica plățile efectuate și perioadele de valabilitate, precum și trecerile prin stația de taxare Fetești (pe benzile marcate "e-tarif"). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9107 secunde