Șase dosare penale, întocmite de polițiștii din Constanța

237
Șase dosare penale, întocmite de polițiștii din Constanța - dsc8979-1456647458.jpg

Articole recomandate

Acționând pe linia prevenirii și combaterii pirateriei și a comercializării de produse contrafăcute, la data de 26 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au verificat opt societăți comerciale, din municipiul Constanța.

În urma controlului, au fost identificate câteva sute de jucării și zeci de articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute.

Cantitatea de marfă, a cărei valoare de piață urmează a fi stabilită cu exactitate, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză au fost întocmite șase dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Totodată, s-a constatat faptul că, la punctul de lucru al uneia dintre societăți se difuzează muzică în scop ambiental, fără a fi deținute autorizații din partea organismelor de gestiune colectivă, fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 3000 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8103 secunde