Tâlhari din Constanța, prinși de oamenii legii. Iată cum acționau

188
Tâlhari din Constanța, prinși de oamenii legii. Iată cum acționau - talharie1455118116-1456647595.jpg

Articole recomandate

Urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța i-au identificat pe P.M., de 59 de ani și M.E., de 40 de ani, ambii din municipiul Constanța, bănuiți de comiterea unei tâlhării.

Aceștia, la data de 10 februarie a.c., în jurul orei 17.00, ar fi abordat doi cetățeni străini care se deplasau pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța, și declinându-și calități oficiale le-au solicitat actele de identitate și au efectuat asupra lor un control corporal, în urma căruia le-ar fi sustras suma de 200 euro, ulterior lăsându-i să plece.

La data de 26 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale au efectuat percheziții la domiciliile celor doi, iar în urma probatoriului administrat în cauză, P.M. a fost reținut pe bază de ordonanță și ulterior arestat preventiv pentru 20 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și uzurpare de calități oficiale.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.775 secunde