Șase persoane se zbat între viață și moarte în urma accidentelor din ultimele zile

325
În urma accidentelor rutiere pro-duse în ultimele zile, șase persoane se află internate în spitalul județean Constanța în stare gravă, pentru mulți dintre ei medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.
Astfel, din evenimentul rutier de vineri seară, când un tir s-a ciocnit cu un microbuz, pe lângă cei patru morți a rezultat rănirea gravă a trei persoane, care în momentul de față se află internate pe Secția de Terapie Intensivă.
Marian Ciocoiu are fracturi la cap și traumatism toraco-pulmonar, Silviu Croitoru prezintă numeroase fracturi și leziuni interne, în timp ce Ștefan Constantin este internat cu fracturi multiple ale oaselor, inclusiv ale craniului. Cei trei sunt în stare critică, fiind ventilați mecanic și asistați respirator.
De asemenea, în urma acciden-tului produs luni dimineață în apropierea localității Dorobanțu, când un autoturism Mitsubishi de teren s-a izbit frontal cu un Logan, trei persoane au murit și alte trei au ajuns la spital în stare gravă. Maria Gurin, de 32 de ani, pasageră în Logan, și Ioana Darie au suferit o ruptură de splină, fiind operate de urgență. Într-o stare și mai gravă se află Mihaela Nicoleta Dumitrache, de 38 de ani, pasageră pe locul dreapta spate al autoturismului de teren, care a su-ferit ruptură de splină și are colecție de sânge pe creier și cutia toracică, prognosticul medicilor fiind rezervat. Femeile au fost operate de o echipă de specialiști de la Chirurgie, Neurochirurgie și Ortopedie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 Februarie 2010
Stire din Eveniment : Microbuzele groazei
Marţi, 16 Februarie 2010
Stire din Eveniment : A luat flagrantu-n glumă!
Pagina a fost generata in 1.5245 secunde