Șase tentative de înșelăciuni prin metoda "Accidentul", la Constanța. Escrocii, la un pas să fie prinși în flagrant

269
1
Șase tentative de înșelăciuni prin metoda

Articole de la același autor

Escrocii încearcă, din nou, să facă victime la Constanța, prin metoda "Accidentul". Ieri, nu mai puțin de 6 tentative de înșelăciune au fost înregistrate pe raza județului Constanța. O femeie, în vârstă de 78 de ani le-a spus escrocilor că le va da banii, asta în prezența polițiștilor. După anunțul făcut de femeie, convorbirea telefonică s-a întrerupt. 


În urmă cu două zile, la ora 21.00, un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din Constanța, a sesizat polițiștii din cadrul Secției 1 după ce a fost sunat pe telefonul fix, de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind nepoata sa, comunicându-i faptul că a fost implicată într-un accident rutier. Persoana necunoscută i-a mai spus că are nevoie de suma de 15.000 de euro pentru a rezolva situația. Bărbatul a închis receptorul și a sesizat imediat organele de poliție.


De asemenea, în aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din Constanța, despre faptul că la ora 00.50, a fost sunat pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind fiica sa, comunicându-i faptul că a provocat un accident rutier cu victime.


Persoana necunoscută i-a solicitat suma de 10.000 de euro sau 150.000 de lei, precizând că este reținută pentru 24 de ore de către polițiști. Convorbirea s-a întrerupt la un moment dat, persoana necunoscută spunând că va reveni cu un nou telefon, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. În ambele cauze polițiștii au deschis anchete în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a autorilor faptelor.


Comentează știrea

procuror
17 ianuarie 2017
de drepturi si libertati

escrocii sunt semenii nostri, daca se vor face eliberari din inchisoare, fostii criminalii sau talhari trebuie priviti cu prietenie si respect.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5416 secunde