Nu se învață minte!

Escrocii au încercat să lovească din nou prin metoda Accidentul

389
Escrocii au încercat să lovească din nou prin metoda Accidentul - nuseinvata-1481566254.jpg

Articole de la același autor

Duminică seara, în jurul orei 20.00, o constănțeancă a fost apelată pe telefonul fix, de către un bărbat, care i-a spus că fiul său a fost implicat într-un eveniment rutier. Bărbatul i-a precizat că, pentru rezolvarea pe cale amiabilă a accidentului, va trebui să plătească suma de 15.000 lei. 


În acel moment, femeia i-a dat receptorul soțului, pentru continuarea convorbirii, iar ea și-a apelat fiul de pe telefonul mobil, acesta negând cele comunicate de către persoana apelantă. Ulterior, conversația a fost preluată de către femeie, spunându-i celui în cauză că cele sesizate nu se confirmă și a închis. 


Imediat cum și-a dat seama că este vorba despre metoda Accidentul, femeia, în vârstă de 57 de ani, a sesizat polițiștii Secției 4. 


Pentru a conștientiza populația, cu precădere persoanele de vârsta a III-a, cu privire la riscul la care se expun când au încredere în persoane necunoscute și le oferă sume de bani, în schimbul așa-ziselor "rezolvări de probleme cauzate de accidentele rutiere", oamenii legii precizează că nu trebuie să se ofere sub nicio formă sau pretext sume de bani. 


Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca, în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2429 secunde