Grav accident rutier pe Podul IPMC. Șoferul se zbate între viață și moarte

918
2

Articole de la același autor

Accident rutier grav, în noaptea de duminică spre luni, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Con-stanța. Un șofer aflat la bor-dul unui BMW, înmatriculat în Bulgaria, a plonjat de pe podul IPMC și a "aterizat" peste două magazii din beton. Martorii spun că viteza excesivă a dus la producerea accidentului și că bărbatul a depășit două mașini, a lovit bordura și apoi a "zburat" peste parapet. 


Tânărul, în vârstă de 27 de ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Adrian Dumitru, domiciliat în municipiul Constanța, se află internat în spital, în stare gravă, cu multiple fracturi, politraumatisme și un plămân perforat. 


Proprietarului casei nu i-a venit să creadă când a văzut ce s-a întâmplat. 


"Am auzit o bubuitură puternică, am crezut că s-a dărâmat o casă, am ieșit repede afară și am văzut grozăvia. Mașina era căzută peste două magazii, construcții solide, de beton. Omul a avut zile. Șoferul era conștient, l-am întrebat dacă poate ieși din mașină, am vorbit cu el, i-am zis să oprească motorul, îi era frică să nu explodeze. Soția a sunat la 112 și a venit ambulanța!", ne-a declarat bărbatul. 


În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere. 


Comentează știrea

Marius
13 decembrie 2016
Prostii si zidul.

Felicitari proprietarului de magazie care a realizat o constructie care faciliteaza moartea prostilor. Totodata doresc sa-l felicit pe fericitul castigator al unui pat de spital, pentru faptul ca nu a mai luat pe nimeni dupa el si a dat singur cu capul de zidul. Din pacate nu a facut o treaba de calitate si nu a murit. Din cauza acestui tip de idiot se intampla tot felul de accidente.

BOLDEA
13 decembrie 2016
Era un țigan cu BMW cu numere de Bulgaria

Rețeta clasică de accident, țigan cu cazan cu numere de Bulgaria

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6044 secunde