Scafandri din Brăila şi Tulcea caută în Dunăre un bărbat dispărut de mai multe zile

187
Scafandri din Brăila şi Tulcea caută în Dunăre un bărbat dispărut de mai multe zile - whatsappimage20230114at161912e16-1673706395.jpeg
Scafandri ai Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din Tulcea şi Brăila caută, sâmbătă după-amiază, în Dunăre corpul unui bărbat, în vârstă de 78 de ani, dispărut de la domiciliu din noaptea de luni spre marţi, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), scrie Agerpres. 


Bărbatul se deplasează cu dificultate, dar a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, iar IPJ a anunţat că-l caută în cursul zilei de marţi.


"În continuarea activităţilor de căutare privind bărbatul de 78 de ani dispărut în data de 9/10 ianuarie, echipe constituite din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul scafandrilor ISU Tulcea şi ISU Brăila, desfăşoară în acest moment activităţi de căutare în zona falezei municipiului Tulcea", a precizat IPJ Tulcea.


În momentul dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans, albaştri, geacă neagră, fes negru şi pantofi de culoare maro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6344 secunde