Scafandrii dispăruți nu au fost găsiți

753
Scafandrii dați dispăruți joi seara nu au fost găsiți, iar colegii lor au slabe speranțe ca aceștia să mai fie în viață. Deși au trecut aproape patru zile de la dispariția lui Cătălin Ispas și Cristian Zarafu, colegii lor spun că numai o minune ar mai face să-i găsească în viață. În schimb, ei înclină mai mult să creadă că trupurile celor doi se află în interiorul epavei Medy și așteaptă ca vremea să fie favorabilă pentru a coborî și intra în nava scufundată la data de 1 septembrie. Până atunci, cei doi scafandri vor fi căutați doar din avion.
Șeful celor doi dispăruți, Jorj Unciuleanu, împreună cu câțiva colegi, i-a căutat după ce au survolat la bordul unui aparat Piper 200 al Regional Air Services din Tuzla. Acesta a zburat aproape două ore în zona unde s-au scufundat cei doi, însă, din păcate, nu au fost găsiți.
În cursul zilei de sâmbătă, o veste i-a făcut pe căutători să aibă speranțe. La Mangalia, marea a scos la țărm un costum de scafandru și o lanternă de semnalizare. Din păcate, nu era un costum asemănător cu cel purtat de Cătălin Ispas sau Cristian Zarafu.
Doi scafandri constănțeni au dispărut, joi seara, în apele învolburate ale Mării Negre, după ce au ieșit în larg să inspecteze epava navei turcești Medy scufundată în urmă cu o săptămână. În acea zi, în jurul orei 17,30, patru scafandri care lucrează pentru o firmă privată din Constanța au fost duși pe mare de o ambarcațiune ce aparține Agenției Române pentru Salvarea Vieților Omenești pe Mare (ARSVOM). Ei vroiau să filmeze epava navei scufundate. Doi dintre ei au ieșit la suprafață, însă Cristian Zarafu, de 27 de ani, și Cătălin Ispas, de 38 de ani, nu au mai apărut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3106 secunde