Scandal cu focuri de armă în centrul Constanței

1308
Un scandal care a avut loc între doi bărbați din Constanța a avut parte de toate "ingredientele" de care era nevoie pentru a scoate locuitorii din zonă din minți! Mai precis, s-a trecut rapid de la înjurături la pumni, iar apoi la focuri de armă. Totul în centrul orașului, mai exact pe strada Sabinelor. Locuitorii din zonă, alertați de vacarmul creat de cei doi, au chemat de urgență Poliția, dar și Salvarea, pentru că "urmele" lăsate de cei doi scandalagii erau vizibile, fiecare devenind din agresor victima celuilalt.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că Vasilică Marta, de 34 de ani, și Asan Iașar, de 32 de ani, ambii din Constanța, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, și având "antecedente" vechi în ceea ce primește conflictele și antipatia reciprocă ce și-o poartă, au ajuns, luni seară, să se ia la înjurături și la bătaie din motive doar de ei știute.
Pentru a se scăpa de pumnii celuilalt, Marta a scos la un moment dat un pistol cu bile, pe care l-a folosit, spune el, ca să se apere. Asan Iașar a fost rănit superficial de "gloanțele" trase asupra sa și, după ce medicii i-au acordat îngrijirile medicale de specialitate, el a fost luat, alături de Marta și condus la sediul Secției 3 Poliție pentru a da socoteală pentru tot scandalul provocat.
Mai mult, în urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că Marta nu avea permis pentru arma pe care a folosit-o, astfel că aceasta a fost reținută de anchetatori până la finalizarea investigațiilor, cel mai probabil aceasta urmând a fi confiscată de polițiști.
Împotriva ambilor scandalagii se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe, iar în ceea ce îl privește pe Marta, și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3259 secunde