Mantea, Crudu și Pistol, onorarii de 6.000 de euro

1166
Mantea, Crudu și Pistol, onorarii de 6.000 de euro - gagici-1312300116.jpg
Andreea Mantea, Daniela Cru-du și Gina Pistol fac bani frumoși din reclamele pentru obiecte electrocasnice. Chiar și îmbrăcate fiind, se pare că primesc 6.000 de euro de căciulă, potrivit showbiz.ro.

Cele trei vedete Playboy au semnat un contract avantajos cu un important retailer de produse electronice și electrocasnice. Ziarul Click scrie că Mantea, Crudu și Pistol ar fi primit aproximativ 6.000 de euro de persoană pentru aceste servicii. Cele mai cunoscute bombe-sexy autohtone au "împân-zit" orașul și ne zâmbesc sexy, ce-i drept, cam îmbrăcate, de pe afișe imense, atrăgând clienții.

Încă de anul trecut, Cruduța a pozat îmbrăcată în Crăciuniță, lângă un televizor. Vara aceasta, Mantea și Pistol au fost și ele ofertate să facă reclamă la obiecte electrocasnice. Chiar dacă nu e niciuna măritată, ele promovează aspiratoare, mașini de spălat, fiare de călcat sau aparate de făcut pâine. Nouă în branșă, voluptoasa vecină Roxana Vancea, asistenta emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" a fost și ea cooptată în reclame. Ea nu a încasat mai mult de 2.000 de euro, dar cu toate astea zâmbește atrăgător de pe magazinul din zona Obor, din București, invitând clienții la reduceri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cazinoul poate fi salvat. Iată cum
Pagina a fost generata in 2.0522 secunde