Elena Gheorghe, însărcinată în cinci luni

727
1
Căsătoria precipitată dintre Elena Gheorghe și Cornel Ene a fost determinată de faptul că solista este însărcinată în luna a cincea.

Cununia civilă dintre cântăreața Elena Gheorghe și Cornel Ene i-a luat prin surprindere chiar și pe cei mai apropiați prieteni, care au intrat la bănuieli văzând că trupul ei perfect se împlinea pe zi ce trece.

Reporterii Cancan au aflat că solista se pregătește să devină pentru prima oară mamă, fiind gravidă în cinci luni. Se pare că acesta este și motivul pentru care ea și iubitul său s-au grăbit să-și oficializeze relația la starea civilă.

Probabil faptul că a fost crescută într-o familie de preoți a determinat-o pe frumoasa Elena Gheorghe să nu păcătuiască în fața lui Dumnezeu și să vrea ca băiețelul ei să se nască într-o familie binecuvântată prin logodnă.

Se pare că sarcina nu a fost programată, însă evenimentul i-a bucurat nespus pe viitorii părinți, dar mai ales pe Cornel, căruia îi plac la nebunie copiii și a declarat, public, de mai multe ori, că abia așteaptă să devină tătic.

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează un cuplu de șapte ani și locuiesc împreună de la începutul relației. Și-au unit destinele duminică, în fața ofițerului stării civile din comuna Clinceni, acolo unde locuiesc părinții vedetei.

Comentează știrea

D
3 august 2011
Credincioasa?

Nastere usoara!Sanatate,casa de piatra!M-am distrat...,,a fost crescuta intr-o familie de preoti...sa nu pacatuiasca...''Locuieste de sapte ani cu un barbat,nu e casatorita cu el si acum e insarcinata...Daca tot ne dam credinciosi,macar sa respectam adevarul!Pana acum a fost credincioasa? Concubinajul reprezinta o forma de credinta?Asa a invatat intr-o familie de preoti? Nu are nicio importanta,putea sa nu se casatoreasca nici acum,dar fatarnicia si pozatul in mari crdinciosi,e gretoasa!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Iulie 2011
Stire din Monden : Luminița Anghel se mărită!
Joi, 17 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Căsătorie de doi lei!
Miercuri, 09 Februarie 2011
Stire din Fun : Cugetări despre femei și căsătorie
Pagina a fost generata in 2.2738 secunde