Luminița Anghel se mărită!

1038
Luminița Anghel se mărită! - luminita-1311630219.jpg
Cântăreața Luminița Anghel și-a găsit jumătatea! Silviu, noul ei iubit, este cu zece ani mai tânăr decât ea și lucrează ca dirigente de șantier.

Sâmbătă, bărbatul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe artistă, în Barcelona, unde i-a dăruit și inelul de logodnă. Deși sunt de puțin timp îm-preună, Luminița și Silviu și-au făcut planuri de viitor, mai ales că așteaptă un copil, pe care îl vor boteza Filip.

Într-o apariție recentă, Luminița a povestit despre cel care i-a răpit inima. "Acum stăm împreună. Numele meu nu a contat foarte mult pentru el, că nu face parte din această lume. Este un tip absolut normal, doar că face parte din lumea motocicliștilor", a mai dezvăluit ea.

Iar dragostea este împărtășită: "Suntem împreună de patru luni și jumătate. A fost o relație de prietenie, am petrecut foarte mult timp împreună, eram într-o gașcă toți, ne întâlneam seara, ne uitam la filme. Relația cu fosta mea soție era încheiată. Eu o iubesc pe Lumi, nu pe vedeta de la televizor. Pe mine mă impresionează gesturile oamenilor, spre exemplu, la Lumi, îmi place cum face cafeaua de dimineață", spunea iubitul Luminiței Anghel la începutul lui iulie.

Anul trecut, Luminița a pus capăt unei relații zbuciumate cu controversatul Bogdan Fraedrich, zis Sanchi.

Ea a fost la un pas de a rămâne în stradă după ce acesta a refuzat să mai achite chiria pentru apartamentul pe care îl împărțeau în Dorobanți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Căsătorie de doi lei!
Miercuri, 09 Februarie 2011
Stire din Fun : Cugetări despre femei și căsătorie
Pagina a fost generata in 0.2058 secunde