SCANDAL într-un bar din Valu lui Traian. Un tânăr a fost înjunghiat în spate

410
SCANDAL într-un bar din Valu lui Traian. Un tânăr a fost înjunghiat în spate - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1425977435.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Valu lui Traian anchetează împrejurările în care un tânăr din localitatea constănțeană Culmea a fost înjunghiat în spate cu un ciob și urmează să audieze mai multe persoane.


Potrivit oamenilor legii, incidentul în urma căruia a fost rănită victima, Ionuț Manolache, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 7 spre 8 martie. Bărbatul a băut în barul Arts Club, din Valu lui Traian, iar la un moment dat, în jurul orei 3,00 noaptea, l-a lovit cu pumnul în față pe Nicolae Pascu. Atât a trebuit pentru a izbucni scandalul! Imediat în apărarea celui lovit au sărit alți patru tineri, iar unul dintre ei, identificat ca fiind Nicolae Pascu, este acuzat că l-ar fi înjunghiat pe Manolache în spate cu un ciob de sticlă.


În timpul scandalului, bătăușii au distrus aproape toate în jur, scaune, mese, pahare, iar proprietarii barului au anunțat că urmează să stabilească prejudiciul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4587 secunde