SCANDAL LA CONSTANŢA! Informaţie de ultim moment despre bărbatul care a înjunghiat un tânăr, în zona ICIL

619
SCANDAL LA CONSTANŢA! Informaţie de ultim moment despre bărbatul care a înjunghiat un tânăr, în zona ICIL - mdm2mdqzmdcwotfim2myotzkmtjkmgjj-1657176972.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor privind agresiunea fizică a unui bărbat, în zona Icil din municipiul Constanța, faptă săvârșită la data de 6 iulie a.c., cauza a fost preluată de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

În cursul serii trecute, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

În cursul zilei de astăzi urmează a fi sesizat procurorul de caz, cu propuneri corespunzătoare.


xxx


Reamintim că ieri, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu - zona Icil, din municipiul Constanța, o persoană ar fi fost înjunghiată cu un obiect tăietor-înțepător.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima - un bărbat, de 27 de ani, din județul Arad.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi fost agresată fizic cu un cuțit de către un bărbat, care ulterior a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor, în scurt timp, polițiști din cadrul Secției 3 l-au identificat, în zona Casei de Cultură din municipiul Constanța, pe cel în cauză, de 22 de ani, din județul Arad. Asupra sa a fost descoperit cuțitul pe care l-ar fi folosit la săvârșirea infracțiunii. Bărbatul a fost condus la sediu pentru audieri.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, urmând a fi examinat și din punct de vedere medico-legal.




Citeşte şi INJUNGHIAT ÎN ZONA ICIL: victima și agresorul sunt din Arad

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3578 secunde