Caz șocant în şcoală! Un copil de 13 ani și-a înjunghiat colegul, în timpul orelor

202
Caz șocant în şcoală! Un copil de 13 ani și-a înjunghiat colegul, în timpul orelor - image20210216246093500ambulanta-1654588917.jpg
Un copil de 14 ani a ajuns la spital, după ce un coleg în vârstă de 13 ani l-a rănit cu cuțitul, în timpul orelor, în sala de sport a școlii din Bascov, județul Argeș. Polițiștii fac anchetă în acest caz.


Incidentul de la școala din Bascov a avut loc luni seara, în jurul orei 18.00, scrie stiripesurse.ro

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați, direct, de către reprezentantul școlii despre faptul că, pe terenul de sport al școlii a avut loc un conflict între doi copii, în urma căreia unul dintre ei l-ar fi tăiat pe celălalt la picior.

Elevul agresat, în vârstă de 14 ani, a fost găsit conștient, cu o plagă la nivelul piciorului stâng, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Elevul de 13 ani, care ar fi comis agresiunea a fost dus, în prezența aparținătorilor săi, la sediul poliției, pentru audieri și au fost sesizați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, cu privire la acest eveniment.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5455 secunde