Scandal sexual la o facultate din Cluj: Profesor, acuzat de studente de hărțuire

300
Scandal sexual la o facultate din Cluj: Profesor, acuzat de studente de hărțuire - scandal-1658506105.jpg

Articole de la același autor

Un caz halucinant a fost descoperit în Cluj-Napoca. Acuzații grave îi sunt aduse unui profesor de la Facultatea de Teatru şi Film. Şase studente au povestit cum au ajuns să fie hărțuite sexual de acesta, anul trecut. Poveștile lor au fost făcute publice abia zilele acestea. Psihologii trag un semnal de alarmă în legătură cu obligativitatea testării angajaților instituțiilor de învățământ, potrivit Realitatea.net


Cristian Grosu, profesorul acuzat de hărțuire sexuală, și-a dat demisia în toamna anului trecut după ce au început să apără tot mai multe acuzații la adresa lui din partea studentelor pe care le-ar fi agresat verbal sau fizic.


Una din studente a povestit ce i s-a întâmplat: „Mi-a pus mâna pe picior, m-a intrebat dacă vreau să mă ducă într-un loc frumos. A venit la mine, mi-a pus mâna pe picior și m-a intrebat : Mă iubești? Mi-a zis la un moment dat lasă că tot ne ...”.

Studentele au relatat întâmplări șocante care au avut loc chiar și în timpul cursurilor în timp ce în sala de clasă se aflau mai mulți profesori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.506 secunde