Scandal la Protecția Copilului Constanța. Educator masturbat de copiii de care avea grijă

1790
3
Scandal la Protecția Copilului Constanța. Educator masturbat de copiii de care avea grijă - educator-1484847360.jpg

Articole de la același autor

Caz șocant la Constanța. Eduard Andrei Crăciun, un educator din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, a fost reținut pentru corupere sexuală a minorilor. Directorul coordonator al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Petre Dinică, a anunțat că acesta va fi suspendat până în momentul în care se va clarifica situația. În același dosar, minorul care ar fi fost corupt a primit control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Potrivit anchetatorilor, Eduard Andrei Crăciun l-a determinat pe minorul George Cătălin B., în repetate rânduri, între luna iulie 2011 și octombrie 2012, să îl masturbeze în timp ce vizionau filme porno în domici-liul educatorului. Minorul, în vârstă de 13 ani, era plătit cu diferite sume de bani, iar copilul venea în locuința lui Eduard Andrei Crăciun cu acceptul mamei sale și al conducerii Centrului de plasament "Micul Rotterdam". George Cătălin B., pe parcursul anului 2016, a cerut și primit diferite sume de bani, haine, telefon mobil, consolă xBox, jocuri și chiar țigări, din partea lui Eduard Crăciun, pentru a nu spune ce s-a întâmplat în locuința sa.

Copilul, mituit cu mii de lei pentru a-l "înfunda" pe educator

Dorel Manea, judecat în stare de arest la domiciliu pentru tentativă de omor, i-a oferit copilului, în perioada octombrie 2016 - ianuarie 2017, suma de 3.500 de lei și un telefon Samsung Galaxy S7 Edge, pentru a-l determina să-și schimbe declarația în calitate de persoană vătămată. Mai precis, Dorel Manea i-a cerut copilul să-și schimbe declarația dată, în sensul de a da declarații mincinoase cu privire la pretinse abuzuri sexuale comise asupra sa de către Eduard Andrei Crăciun și de a exagera împrejurările și modul în care au fost efectuate aceste activități. Toate acestea pentru a determina realizarea unei încadrări juridice, a presupuselor fapte comise de către educator, astfel încât să fie îndeplinite condițiile legale. De asemenea, Dorel Manea, cu ajutorul lui Nicu Petrechiuță, a încercat să-i determine și pe alți doi minori să facă declarații mincinoase în cauză, în sensul prezentat anterior, propunere pe care aceștia au refuzat-o, formulând declarații în conformitate cu propriile convingeri, potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Nicu Petrechiuță și George Cătălin B., în perioada iunie-iulie 2015, respectiv februarie - noiembrie 2016, l-au constrâns pe Crăciun Andrei Eduard să le ofere diverse bunuri și sume de bani pentru a nu da în vileag activitățile de natură sexuală desfășurate de acesta în perioada 2011-2016.

Suspendat pe perioada cercetărilor

Luând act de infracțiunile de care este acuzat Eduard Andrei Crăciun, conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a dispus suspendarea acestuia pe toată perioada cercetărilor.

"S-a dispus suspendarea contractului de muncă, măsurile ulterioare urmând a fi luate în funcție de concluziile anchetatorilor. De asemenea, a fost înființată o comisie de cercetare în interiorul instituției pentru a afla relațiile care erau între copii și Eduard Andrei Crăciun", a declarat, pentru "Cuget Liber", purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanța, Roxana Onea. Potrivit acesteia, Eduard Andrei Crăciun este angajat al DGASPC Constanța din anul 2009, inițial ca îngrijitor, ulterior, în urma absolvirii facultății, devenind educator.

"Andrei a fost și el beneficiar al direcției, a fost instituționalizat, după care a devenit angajat. Nu a fost niciodată cercetat disciplinar, iar comportamentul său nu a dat niciodată de bănuit. Mai mult decât atât, toți angajații DGASPC sunt evaluați anual de Medicina Muncii, inclusiv psihologic, pentru a primi aviz de exercitare a profesiei. El are la dosar toate aceste avize", a mai spus reprezentantul DGASPC Constanța.

v v v

Magistrații au hotărât, aseară, ca Eduard Andrei Crăciun, Nicu Petrechiuță și Dorel Manea să fie arestați preventiv pentru următoarele 30 de zile. 

Comentează știrea

Ismail via brussel
20 ianuarie 2017
Adevărul iese la iveală .

Conflictele din anii trecut din toate centrele de plasament dau bătăi de cap și și povești cu tremurătoare autorităților române ,din păcate sistemul DGDPC Romania e proasta tot cu personal calificat .An TUrcia pe lângă DGDPC Turcia deține 1onge tip pshihologic și un onge sanitas , din partea statului este o repreentanta controlul copilul și personalului dosarul .

Ismail via brussel
21 ianuarie 2017
Prea târziu !!!.

Numitul Nazim dacă sesiza DGDPC ct .An scris către dir.adj.Mihaela Ristea cu siguranță copii erau protejații , conflictele sunt antre Petrache Nicu și Eduoar crăciun din centrul de plasament Delfinul Agigea de când erau instituționalizați deși și Petrache Nicu pute sesiza DGDPC ct an scris dar articole din mass media indică corupția de minorii ,uni dintre noi generația copii tovarășul Ceaușescu ne știm poveștile din trecut ,cert este că pe viitor ne uimește exemplu povestea incredibila a fostului coleg Crăciun Eduoar botezat recent ortodox deși era mulsuman Memet Ergian .Au fost multe cazuri de gen povesti scrise an articole cu foștii tineri istutionalizati din centrele de plasament mai minore dar aceasta poveste nea șocat chiar și peste hotare Belgia ,suntem 11 foști colegii de școală din centrul delfinul AGigea momentan lucrăm stam cu chirie și uni țin legătura cu părinții nemeritosi belgieni Vzw houlp san casa de copii Romenie. Suntem antristati de cazul lui Eduoar ,uni dintre noii din generați din generați au fost și ei abuzați de cei mari ,din casele de copii din Romania . Sistemul comunismului cât și an prezent na schimbat nimic și din potriva tot cu standardele europene și schimbarea emblemei a statului an DGPDC se produc evenimente pe sir , !!! Osunt unele ONG-uri care vor să aducă anbunatatirii an centrele de plasament din România dar sunt unele mărginite cu semne de acest caz pedofelie .Atunci toate generațiile din urma și recent și care vor veni ne antrebam cinei vinovat statul , personalul , DGPDC , .Eu cred că inspirația din țările la nivel standard european dezvoltate bine protejate care la rândul lor au și ei case de copii sau tip familial ne pot ajuta ca și casele de copii și tip familial sa ne protejam și bine observat sa fie copii cât și personalul cai bărbat sau femeie sau asistat sau minor sau grupa mare sau grupa mică.Dexemplu An Turcia casele de copii au personal nu ne-a pârât calificat și bine pregătit sub observație Educatoare supraveghetor de noapte și câte 2 infirmiere pe palier ca observator peste tot .Acum dacă un pedofil că Eduoar a fost condamnat nu toții educatorii din casele de copii pot fi și ei dar important este sa se știe istoria din copiilarie ce înclinați a avut și comportament referitor la toții foști din casele de copii ,care voor sa se angajeze an centrele de plasament sau tip familial sau an Onge-uri sau an asistenta sociala cat și an școlii și grădinițe ,cai fata sau băiat sunt și uni tip regim casa copiilor foști și etc .Speram că generațiile de pe vremea DGPDC actuală pe viitor ne pot zâmbi cu povesti de care să ne mândrim .Fost elev din centrul de plasament Delfinul generația COPII TOVARASUL CEAUSESTII 1989 comentator ISMAIL ERDIN, LIDER SYNDICAT LIBERAL VAKBOND și LIDER N-VA GUVERNUL FLAMAND BELGIA .Plecam obligații an străinătate ce nu ne-a dat statul Român ne da statul belgian din păcate Vând tara Românească.

Ismail via brussel
21 ianuarie 2017
Prea târziu !!!.

Numitul Nazim dacă sesiza DGDPC ct .An scris către dir.adj.Mihaela Ristea cu siguranță copii erau protejații , conflictele sunt antre Petrache Nicu și Eduoar crăciun din centrul de plasament Delfinul Agigea de când erau instituționalizați deși și Petrache Nicu pute sesiza DGDPC ct an scris dar articole din mass media indică corupția de minorii ,uni dintre noi generația copii tovarășul Ceaușescu ne știm poveștile din trecut ,cert este că pe viitor ne uimește exemplu povestea incredibila a fostului coleg Crăciun Eduoar botezat recent ortodox deși era mulsuman Memet Ergian .Au fost multe cazuri de gen povesti scrise an articole cu foștii tineri istutionalizati din centrele de plasament mai minore dar aceasta poveste nea șocat chiar și peste hotare Belgia ,suntem 11 foști colegii de școală din centrul delfinul AGigea momentan lucrăm stam cu chirie și uni țin legătura cu părinții nemeritosi belgieni Vzw houlp san casa de copii Romenie. Suntem antristati de cazul lui Eduoar ,uni dintre noii din generați din generați au fost și ei abuzați de cei mari ,din casele de copii din Romania . Sistemul comunismului cât și an prezent na schimbat nimic și din potriva tot cu standardele europene și schimbarea emblemei a statului an DGPDC se produc evenimente pe sir , !!! Osunt unele ONG-uri care vor să aducă anbunatatirii an centrele de plasament din România dar sunt unele mărginite cu semne de acest caz pedofelie .Atunci toate generațiile din urma și recent și care vor veni ne antrebam cinei vinovat statul , personalul , DGPDC , .Eu cred că inspirația din țările la nivel standard european dezvoltate bine protejate care la rândul lor au și ei case de copii sau tip familial ne pot ajuta ca și casele de copii și tip familial sa ne protejam și bine observat sa fie copii cât și personalul cai bărbat sau femeie sau asistat sau minor sau grupa mare sau grupa mică.Dexemplu An Turcia casele de copii au personal nu ne-a pârât calificat și bine pregătit sub observație Educatoare supraveghetor de noapte și câte 2 infirmiere pe palier ca observator peste tot .Acum dacă un pedofil că Eduoar a fost condamnat nu toții educatorii din casele de copii pot fi și ei dar important este sa se știe istoria din copiilarie ce înclinați a avut și comportament referitor la toții foști din casele de copii ,care voor sa se angajeze an centrele de plasament sau tip familial sau an Onge-uri sau an asistenta sociala cat și an școlii și grădinițe ,cai fata sau băiat sunt și uni tip regim casa copiilor foști și etc .Speram că generațiile de pe vremea DGPDC actuală pe viitor ne pot zâmbi cu povesti de care să ne mândrim .Fost elev din centrul de plasament Delfinul generația COPII TOVARASUL CEAUSESTII 1989 comentator ISMAIL ERDIN, LIDER SYNDICAT LIBERAL VAKBOND și LIDER N-VA GUVERNUL FLAMAND BELGIA .Plecam obligații an străinătate ce nu ne-a dat statul Român ne da statul belgian din păcate Vând tara Românească.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.421 secunde