Scandalagii duși la instanță pentru agresarea unor polițiști

198
Scandalagii duși la instanță pentru agresarea unor polițiști - politia3-1347356096.jpg
Ieri dimineață, la ora 6.00, polițiștii din Medgidia au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că vecinii săi Cosmin D. S., de 32 de ani și Ionuț Suraj T., de 23 de ani, aflații în stare de ebrietate, au pătruns fără drept în locuința sa și au distrus mai multe bunuri, continuând apoi scandalul pe stradă. La fața locului au ajuns două patrule de siguranță publică, care, în încercarea de a imobiliza pe cei doi făptuitori, ce s-au manifestat violent la vederea echipajelor de poliție, au fost nevoiți să folosească mijloacele tehnice din dotare, respectiv spray-uri lacrimogene.

În cursul cercetărilor efectuate s-a reținut în sarcina celor doi suspecți comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și ultraj comis asupra a doi polițiști, care au fost îmbrânciți și amenințați cu comiterea de acte de violență, pe timpul acțiunii de imobilizare și conducere la sediul poliției.

Cei doi suspecți au fost reținuți și prezentați în fața instanței, iar magistrații au dispus arestarea preventivă a unuia dintre ei, respectiv a lui Cosmin D. S. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : 376 sancțiuni în ultimele 24 de ore!
Joi, 06 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii amenință cu proteste
Pagina a fost generata in 2.5108 secunde