Scandalagii trimiși după gratii

232
Scandalagii trimiși după gratii - mascati-1354122513.jpg
Polițiștii Secției 3 au fost sesi-zați, în urmă cu două săptămâni, de către un bărbat, cu privire la faptul că pe o stradă din munici-piu, în fața unui bar, are loc un scandal. 


Oamenii legii, deplasați cu operativitate la fața locului, au identificat un bărbat de 50 de ani, din Constanța, care era lovit în zona capului.

Acesta a povestit faptul că mai multe persoane, aflate în bar, s-au îmbătat și s-au luat la harță, iar pentru aplanarea conflictului, el, în calitate de administrator al barului, s-a băgat între aceștia.

Polițiștii au stabilit faptul că cele două tabere de scandalagii l-au agresat pe bărbatul de 50 de ani, care a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Bărbatului i s-a stabilit diagnosticul de traumatism craniocerebral acut prin agresiune, fractură cu înfundare parietal stânga, HSA contuzie cerebrală, rămânând internat, sub supraveghere medicală.

După două săptămâni de investigații, polițiștii de la Inves-tigații Criminale au reușit să prindă zece persoane, cu vârste între 19 și 38 de ani, din Con-stanța. Cei 10 sunt cercetați pentru ultraj contra bunelor mo-ravuri și tulburarea liniștii publice, asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni și complicitate la tentativă de omor calificat. Cinci dintre aceștia sunt cercetați în stare de arest.

Ieri, alte trei persoane implicate au fost prinse și reținute de polițiști. Aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preven-tivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3903 secunde