RABLA: Peste 250 de oameni nu au tichete valorice valide!

165
RABLA: Peste 250 de oameni nu au tichete valorice valide! - rabla-1354122458.jpg

Peste 250 de oameni nu au tichete valorice valide în a doua etapă a programului Rabla 2012, deși au predat deja mașinile la casat, după ce firma colectoare nu a introdus la termen datele în sistemul Administrației Fondului de Mediu (AFM), acuzând disfuncționalități ale programului informatic, transmite realitatea.net.

Aproximativ 30 de oameni dintre păgubiți au venit să protesteze miercuri la sediul AFM, alături de o reprezentantă a firmei colectoare Andrada Servexim SRL - Irina Chiriță. Aceasta a explicat că, după perioada de desfășurare a programului 8 august - 21 septembrie, au rămas nevalidate 276 de vouchere, de câte 3.800 de lei, în condițiile în care mașinile respective au fost predate.


Situația a fost cauzată de faptul că voucherele au fost trimise cu 10 zile întârziere, iar programul informatic al Administrației Fondului de Mediu, PSIPAN, pus la dispoziția firmei pentru introducerea datelor despre autoturismele predate, a funcționat sporadic în perioada în care trebuiau introduse datele, iar în ultima zi a fost blocat, susțin reprezentanții societății colectoare.

AFM cere ca societatea să înapoieze voucherele nevalidate la termenul de 21 septembrie prevăzut în acordul cadru, pentru a le redistribui, completează sursa citată.

 

 

Citește articolul integral...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1933 secunde