Scandalagiii din Tomis Nord au fost eliberați

1740
Ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța au admis recursurile declarate de cinci indivizi, acuzați de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și vătămare corporală, împotriva deciziei prin care au fost arestați și au dispus înlocuirea arestului preventiv cu obligarea de a nu părăsi localitatea. Este vorba de Florin Picoi, de 20 de ani, din Constanța, Andrei Florin Spînu, de 24 de ani, din Constanța, Daniel Țintilă, de 24 de ani, din Năvodari, Adrian Buda, de 25 de ani, din Constanța, și Daniel Zorică, de 24 de ani, din Constanța (ultimul cu antecedente penale). Pentru ultimii doi magistrații de la Judecătorie dispuseseră arestarea în lipsă, pe motiv că s-ar sustrage urmăririi penale.
Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, în sarcina celor cinci s-a reținut că, în data de 20 februarie 2010, în jurul orei 23, înarmați cu bâte tip base-ball, o toporișcă și un pistol cu gaze, au atacat trei persoane, distrugând totodată geamurile unui local de pe strada Cișmelei, din Constanța, precum și geamurile unui autoturism, provocând un scandal de mai mare frumusețea. Victimele au necesitat pentru vindecare între 12 și 30 de zile.
Picoi, Spînu și Țintilă au fost audiați de procurori, ei nerecunoscând comiterea faptelor, pe când Daniel Zorică și Adrian Buda - spun procurorii - s-ar sustrage urmăririi penale.
Ieri, în fața magistraților de la Tribunal, cei trei suspecți aflați în boxă au susținut că, în noaptea scandalului, erau în cu totul alte locuri decât barul "Impuls Cafe", din Tomis Nord, unde ar fi avut loc scandalul.
În ceea ce-i privește pe Zorică și Buda, avocații lor au spus că primul este plecat în străinătate, unde lucrează (de unde urmează să vină, pentru a-și rezolva problemele judiciare), iar celălalt este în vacanță, la munte, unde a plecat pe 27 aprilie, imediat ce a fost audiat de polițiști și a fost lăsat liber să plece.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.214 secunde