Unul dintre supraviețuitorii accidentului de la Cheia are toate oasele craniului strivite

853
Cei doi răniți în urma accidentului produs de 1 Mai, între localitățile Grădina și Cheia, sunt în continuare în stare critică, deși există semne de ameliorare.
Șoferul autoturismului Mercedes care s-a făcut praf de doi copaci, Marian Mavrodin, este stabil, iar starea lui este în ameliorare, ceea ce a permis transferul său de pe Secția de Terapie Intensivă pe Secția Chirurgie. Acesta urmează ca în zilele următoare să fie supus unei intervenții chirurgicale deoarece are o fractură la femurul stâng.
Celălalt rănit, însă, se află în continuare în stare critică, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire. Ionuț Căpățână se afla pe locul dreapta față în momentul accidentului, trupul acestuia fiind prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Deși a fost detubată zilele trecute, victima se află tot în terapie intensivă, având toate oasele craniului strivite.
Amintim că accidentul de circulație s-a produs sâmbătă după-amiază, de 1 Mai, între localitățile Cheia și Grădina. Marian Mavrodin, împreună cu fratele său Cristian și alți trei prieteni se întorcea de la grătar într-un autoturism Mercedes. La ieșire din Cheia, șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari și s-a izbit de doi copaci aflați pe marginea drumului. În urma impactului foarte violent, fratele conducătorului auto a decedat, în timp ce șoferul și un alt pasager au ajuns la spital în stare gravă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3532 secunde