Scene ca în filme: paznic sechestrat, omorât în bătaie și abandonat în fața spitalului!

846
Scene ca în filme: paznic sechestrat, omorât în bătaie și abandonat în fața spitalului! - fondcrimamedgidia-1568224493.jpg

Articole de la același autor

O "corecție" pentru un presupus furt s-a transformat într-o îngrozitoarea crimă, iar victimă a fost un paznic de la un garaj de camioane din Medgidia. După ce a fost bătut crunt, fiindu-i provocate mai multe fracturi, bărbatul a fost abandonat în apropierea Spitalului Cernavodă, unde a fost găsit fără suflare de un medic.


Scene parcă desprinse din filme s-au petrecut, joi, 5 septembrie, în Medgidia. Un șofer de camion, identificat ca fiind Dănuț P., s-a hotărât să îi dea o lecție paznicului de la garajul unei ținea vehiculul, convins că acesta ar fi fost implicat în furtul a doi acumulatori. "Corecția" s-a transformat însă într-o crimă îngrozitoare, victima sfârșind în chinuri teribile. 
Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în după-amiaza zilei de joi, 5 septembrie, Dănuț P. l-a lovit pe Eugen Marian L., de 61 de ani, paznic și portar la garajul de TIR-uri din Medgidia, și l-a constrâns să intre în portbagajul unui autoturism. La scene a asistat și Adrian L., amicul său, dar care, spun procurorii, nu au făcut nimic pentru a împiedica desfășurarea faptelor.


Cei doi bărbați l-au transportat pe paznic în pădurea de la marginea municipiului, unde tot primul inculpat, Dănuț P., l-a lovit extrem de dur, de peste 20 de ori, cu pumnii și picioarele, dar și cu un băț, pe tot corpul. Ulterior s-a stabilit că loviturile au provocat două fracturi ale femurului și tibiei piciorului stâng și mai multe fracturi costale. "Deși prezent la agresiune, cel de al doilea inculpat nu a încercat să oprească agresiunea sau să o salveze în alt mod pe victima lipsită de libertate, ci a asistat pasiv la acțiunile ilicite ale coinculpatului", au mai precizat procurorii. 


Ulterior, conștientizând cât de rău bătut este bărbatul, cei doi inculpați l-au dus într-o dubiță până în Cernavodă, unde l-au abandonat în stradă, în apropierea spitalului. Aici a fost găsit de medicul de gardă, alertat de portarul spitalului. În momentul în care a fost găsită de medic, victima era moartă. 


În urma necropsiei, autopsia a evidențiat că victima a murit prin șoc traumatic și hemoragic, în urma politraumatismelor. 
"Din relatarea inculpaților a reieșit că primul inculpat a răpit-o și agresat-o pe victimă pentru că o bănuia că ar fi implicată în sustragerea a două baterii-acumulator de la autotrenul său parcat în curtea garajului păzit de victimă, așa încât a dorit să îi aplice o corecție și să o determine să recunoască furtul acumulatorilor", au arătat anchetatorii. 
Marți, 10 septembrie, cei doi bărbați au fost prezentați magistraților Tribunalului Constanța, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4982 secunde