Aveți grijă unde parcați! Poliția Locală nu se joacă, amendează drastic!

219
Aveți grijă unde parcați! Poliția Locală nu se joacă, amendează drastic! - avetigrijaundeparcati1-1568224561.jpg

Articole de la același autor

Într-o singură zi, polițiștii locali au aplicat, în urma neregulilor găsite pe străzile Constanței, aproape 60 de amenzi, în valoare de aproape 15.000 de lei și au dispus ridicarea a șase autoturisme staționate neregulamentar. 


Amenzile în cazul staționărilor neregulamentare nu sunt deloc de neglijat. O constată, aproape zilnic, pe pielea și buzunarele lor, șoferii depistați de polițiștii locali că au oprit sau staționat în locuri interzise. Numai marți, 10 septembrie, polițiștii locali au constatat 58 de încălcări ale normelor de circulație rutieră și siguranță publică, pentru care au aplicat amenzi în valoare de 14.750 lei. De asemenea, a fost dispusă măsura ridicării pentru un număr de 6 autoturisme staționate neregulamentar, în baza prevederilor legale în vigoare.


"Atragem în continuare atenția conducătorilor auto că amenzile nu sunt deloc de neglijat! Conform Codului Rutier, oprirea neregulamentară este sancționată cu două sau trei puncte amendă, adică 290 sau 435 lei, plus două puncte de penalizare, în timp ce staționarea neregulamentară este sancționată cu patru – cinci puncte amendă, adică 580 sau 725 lei, plus trei puncte de penalizare. Totodată, trebuie avut în vedere de către participanții la trafic că în cazul opririi/staționării neregulamentare, polițiștii locali pot dispune ridicarea autovehiculelor respective, scopul demersurilor legale întreprinse este fluidizarea traficului rutier și asigurarea vizibilității în zona trecerilor de pietoni sau pe marcajele rutiere", au precizat reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5818 secunde