IMAGINEA LIPSEI DE BUN SIMȚ, LA CONSTANȚA! Amenzile nu sperie!

658
IMAGINEA LIPSEI DE BUN SIMȚ, LA CONSTANȚA! Amenzile nu sperie! - fotojet-1567751702.jpg
Simțul civic și protejarea mediului înconjurător sunt departe de a fi obiectivele constănțenilor, iar lipsa de bun simț a unora nu cunoaște limite! 


O femeie a fost filmată în timp ce golea o pubelă de 240 de litri chiar lângă o platformă de colectare supraterană. Incidentul a avut loc în centrul Constanței, pe strada General Manu. 


Alți constănțeni, din ce în ce mai mulți, și-au făcut un obicei și aruncă sacii plini cu gunoi pe lângă coșurile stradale, mult prea mici pentru un asemenea volum. 


"Facem din nou apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie la întâmplare, să păstreze curățenia și să nu mai lase urme pe unde trec. Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au demarat ample acțiuni în acest sens. Persoanele fizice surprinse că aruncă gunoiul menajer sau alte materiale/obiecte în locuri publice (alei, peluze, parcuri, trotuare, etc) vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei, iar cele juridice, cu amenzi cuprinse între 500-1000 lei.", anunță Primăria Constanța. 
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4805 secunde