Delegație a Forțelor Navale din Turcia, vizită la Primăria Constanța

446
Delegație a Forțelor Navale din Turcia, vizită la Primăria Constanța - delegatielaprimarie-1567631776.jpg

Articole de la același autor

O delegație a Forțelor Navale Române și a Forțelor Navale ale Republicii Turcia a fost primită, recent, de Costin Răsăuțeanu, viceprimar al municipiului Constanța, alături de Șenol Ali, subprefect al județului Constanța.


În cadrul întâlnirii, s-au realizat scurte prezentări ale municipiului și ale județului și s-a discutat despre importanța menținerii și dezvoltării parteneriatului strategic în regiunea Mării Negre, precum și despre relațiile bilaterale excelente, în special în domeniile economic, cultural, educațional, militar și al securității.


TCG Sancaktar este una din cele mai noi nave aparținând flotei militare turcești care are la bord 263 de cadeți ai Colegiului Militar Naval din Republica Turcia. Scopul vizitei la Constanța este efectuarea unui schimb de experiență cu studenții Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" din Constanța și acomodarea tinerilor aspiranți la cariera militară cu manevrele și tehnicile de navigație printr-o serie de exerciții, în comun cu echipajele românești. Următoarele vizite ale navei vor avea loc în porturile din Batumi, Georgia, și Varna, Republica Bulgaria.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3109 secunde