SCENE CA-N FILME! Un șofer urmărit de polițiști a sărit din mașină și s-a aruncat în apă

15036
SCENE CA-N FILME! Un șofer urmărit de polițiști a sărit din mașină și s-a aruncat în apă - 646x4041496233239-1528527451.jpg

Articole recomandate

Urmărire ca în filme în București. Polițiștii au pornit pe urmele unui șofer care nu a oprit la semnal, iar la un moment dat, conducătorul autoturismului a abandonat mașina și s-a aruncat în râul Dâmbovița. A fost prins de oamenii legii și dus la secție. 


Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 17:15. Doi polițiști ai Brigăzii Rutiere au făcut semn unui șofer să oprească, în zona Splaiul Unirii – Târg Vitan, după ce l-au depistat cu aparatul radar că circula cu viteză neregulamentară. Șoferul a refuza să oprească, astfel că polițiștii au pornit pe urmele acesuia.

Conducătorul autor a abandonat mașina în apropiere de Șoseaua de Centură și s-a aruncat în Dâmbovița. A înotat și a ieșit pe celălalt mal, însă polițiștii au continuat urmărirea și, după 500 de metri, au reușit să-l imobilizeze și să-l încătușeze. Pe parcursul urmăririi, polițiștii au tras un foc de armă în plan vertical.


Șoferul, în vârstă de 24 de ani, a fost identificat. Acesta nu are permis de conducere și, potrivit unor surse judiciare, a fost eliberat din penitenciar în luna aprilie, având mai multe condamnări pentru furt.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.465 secunde