Dezvăluiri despre femeia moartă în arest

424
Dezvăluiri despre femeia moartă în arest - arestpolitiacapitalei465x390-1528527152.jpg

Articole recomandate

Procurorii de la Serviciul Omoruri cercetează cazul unei femei de 31 de ani, care a murit în condiții suspecte, vineri dimineață, în arestul central din Capitală, scrie stirileprotv.ro

Era în celula ei, când i s-a făcut rău, iar o colegă a cerut ajutor. Inițial, polițiștii au spus într-un comunicat că victima a fost resuscitată abia după ce o a doua ambulanță cu medic a ajuns la fața locului, după care s-au răzgândit și au declarat că toate procedurile au fost respectate.

Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Femeia de 31 de ani, mamă a doi copii, ajunsese în arestul central în urmă cu aproape două săptămâni și era cercetată pentru furt calificat.

Albert Stoian, soț: "Mi-au spus că pe la 6 dimineața, era în pat și i s-a făcut rău. Colega ei a bătut în ușă și a venit un medic care și-a dat seama că era slăbită, avea tensiunea scăzută și a chemat o ambulanță SMURD."

Conform poliției, primul echipaj ajuns la fața locului a fost unul SMURD, care a investigat victima și a hotărât să ceară în ajutor o altă ambulanță cu medic pentru a începe resuscitarea. După alte 20 de minute, ambulanta a ajuns la fața locului.

Cinci ore mai târziu, reprezentanții Poliției Capitalei au trimis un alt comunicat de presă în care spun:

"Primul echipaj al pompierilor-SMURD a identificat victima în stare de inconștiență și conform procedurilor au trecut la începerea manevrelor de resuscitare, concomitent cu solicitarea unei resurse cu competență superioară (ambulanța SMURD tip C, cu medic)."

Și reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență ne-au declarat că în acest caz, toate procedurile au fost respectate și paramedicii ajunși inițial la fața locului au resuscitat-o pe femeie.

La o oră și un sfert după ce acesteia i s-a făcut rău, medicii au constatat decesul.

Stoian Albert, soț: "Avea probleme cu inima, avea două valve înfundate, era și depresivă, aveam rețete de la medici. Până acum 10 ani a avut probleme cu drogurile, era dependentă de heroină, dar de 10 ani era sub tratament de metadonă."

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Serviciul Omoruri care continua cercetările. Procurorii trebuie să clarifice și motivul pentru care femeia nu a fost închisă într-un spital penitenciar unde să primească îngrijiri medicale, în condițiile în care aceasta se afla într-o stare de sănătate precară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8585 secunde