Scene de groază în barul "Flamingo", din Medgidia

1856
Magistrații de la Judecătoria Medgidia au emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele lui Marius Nicolae și Gheorghe Bărbat, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe. În privința învinuitelor Mariana Nicolae și Puica Nicolae, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o durată de 30 de zile.
Potrivit procurorului Nicolae Andrei Solomon, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, în noaptea de 19 spre 20 februarie 2009, Marius Nicolae, Gheorghe Bărbat și învinuitele Mariana Nicolae și Puica Nicolae au fost anunțați că o rudă a lor se află în stare de inconștiență la Spitalul din Medgidia. Ei s-au deplasat la unitatea medicală, unde au luat legătura cu personalul de serviciu, ajungând la concluzia că ruda lor, Cătălin Petre, fusese drogat. Acesta din urmă le-a declarat inculpaților că un anume Daniel Popescu i-ar fi turnat ceva în băutură (cu toate că din actele medicale rezultă cu susnumitul a fumat marijuana).
Inculpații și învinuitele s-au îndreptat spre barul "Flamingo", vizavi de Judecătoria din localitate, pentru a-l identifica pe cel în cauză și a se răzbuna. După ce au intrat în bar, cei patru au început să strige la barman și le-au cerut persoanelor prezente în local să se legitimeze. Printre persoanele din bar se aflau și Marian M. și Alexandru T.
Cel din urmă le-a răspuns inculpaților că în bar nu se afla vreo persoană cu numele respectiv. În acel moment, Marius Nicolae l-a lovit cu pumnul în bărbie și a luat un tac cu care a încercat să îl lovească în cap. În acest timp, ceilalți trei inculpați aruncau cu sticle în persoanele care se aflau în local, care au fugit pentru a se salva. Marian M. a încercat să scape fugind în colțul opus al barului. Inculpații Gheorghe Bărbat și Marius Nicolae l-au imobilizat, iar cel din urmă a scos un cuțit și a început să îl cresteze pe corp.
La un moment dat, partea vătămată a reușit să scape de agresori, a ieșit din bar și a început să fugă spre Școala Generală nr. 2. Cei doi inculpați l-au urmărit pe bărbat și l-au ajuns din urmă. În timp ce Gheorghe Bărbat îl ținea, Marius Nicolae i-a mai provocat alte câteva tăieturi, după care l-au abandonat.
Ulterior, toți patru au mers la Spitalul din Medgidia, pentru a-i aduce la cunoștință lui Cătălin Petre rezultatul răzbunării lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7553 secunde