Scene macabre în Constanța / PITBULL SPINTECAT DE VIU CU TOPORUL, în plină stradă

3241
11
Scene macabre în Constanța / PITBULL SPINTECAT DE VIU CU TOPORUL, în plină stradă - img-1479124278.jpg

Articole de la același autor

Un pitbull a fost ucis cu un topor în plină stradă, în localitatea constănțeană Lumina. Proprietarul câinelui crede că vecinul său i-a atacat câinele, fără a avea vreun motiv. Animalul a fost ucis imediat după ce a ieșit din curtea stăpânului. Poliția din Lumina a anunțat că a deschis un dosar penal în acest caz. 


Ieri, la ora 18.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați de către proprietarul unui câine de luptă cu privire la faptul că i-a fost omorât animalul, de către un vecin, pe o stradă din localitate. Polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal, urmând a fi luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă. 



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
bine i-a facut
14 noiembrie 2016
si javra zoofila

care l-a crescut merita acelasi sfarsit.

constantean
14 noiembrie 2016
Ce cauta...?

... un caine de lupta nesupravegheat pe strada? Felicitari celui care l-a neutralizat!

Gigi
14 noiembrie 2016
Câine spintecat....

Era buldog francez. A intrat in curtea omului si i-a omorât păsările. Era agresiv. Omul s-a aparat

emic
14 noiembrie 2016
foarte bine

Foarte bine ca a omorat javra, pana nu apuca sa muste un copil

Elena
14 noiembrie 2016
Caine periculos

Stapanul cainelui trebuie pedepsit, deoarece a lasat cainele liber,pe strada.

Gogu
14 noiembrie 2016
VOI, presa!

Aveti o mare vina pentru toate situatiile astea! Ani de zile ati incurajat animalitatea oamenilor! Ani de zile ati sustinut cinofobia si ati ridicat in slavi pe toti nenorocitii care au hingherit cainii! Nemernicul care ucide un animal merita sa faca ani de puscarie! Cand o sa pledati pentru empatie, omenie, civilizatie, atunci o sa va puteti numi cu adevarat PRESA!

nelu
14 noiembrie 2016
la subiect

Se poarta toporul ca batista la butoniera. Ii intreb pe antevorbitorii mei, daca nu cumva, la fierbinteala ce o au in cap nu-mi lipesc de teasta si mie o lama de topor. Asta este problema pe care dvs. Trebiue sa o sesizati toporul' lantul, boxul, sabia e la ordinea zilei, care are tupeu ca mine si zice ca nu legea toporului e lege incaseaza in cap tot un topor. Asa ca dati Curs imediat dosarului penal pt cruzime cu premeditare si luati toporul nenorocitlui ca cine stie cui mai vrea sa-i dea in cap' mie sigur.

ce mai articol...
15 noiembrie 2016
replica da alt scenariu

"A UCIS un PITBULL cu toporul pentru că i-a mâncat găinile" vedeti articolul din Replica de azi. Voi nu aveti stiri? Sau le "prelucrati" cum vreti voi?

thunder
15 noiembrie 2016
caine pericol

si eu am avut multe experiente ca caine sunt rau doar oamani spunand ¬nu Musca,nu Musca`...oricine are caine daca eise afara trebuie subcontrol.

cioby
15 noiembrie 2016
căine ucis

Omul era chiar în legitimă apărare,deci pur și simplu instinctul de apărare,l-a făcut pe bărbat să ucidă pitbulul,nesupravegheat și antrenat de luptă,eu l-aș condamna în această situație pe stăpănul căinelui și nu pe cel care pur și simplu s-a apărat de căine! găinile n-au mai avut nici o șansă!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2556 secunde