Scene șocante pe Aeroportul Otopeni! O femeie cu un copil mic în braţe a încercat să prindă avionul din mers

2545
Scene șocante pe Aeroportul Otopeni! O femeie cu un copil mic în braţe a încercat să prindă avionul din mers - untitled-1678105551.jpg
Scene șocante pe Aeroportul Otopeni. O femeie cu un copil mic în brațe, care ratase decolarea, a încercat să prindă avionul din mers, după ce a forțat ieșirea de urgență. Ea a fost oprită la timp de personalul aeroportuar, scrie stiripesurse.ro


Incidentul a avut loc ieri. Femeia, originară din Egipt, s-a prezentat prea târziu la îmbarcarea pentru o cursă TAROM care decola de pe Otopeni și avea ca destinație Londra, deși a fost anunțată de mai multe ori prin sistemul de sonorizare al aeroportului.

„A venit când aeronava era deja în procedura specifică pentru decolare, a forțat două uși cu încheietoare electromagnetică, apoi a intrat pe burduf, de unde a coborât pe platformă”, au spus reprezentanții Aeroportului Otopeni pentru Libertatea.

Femeia, care avea un copil de câteva luni în brațe, a fost controlată la punctul de Securitate, dar a forțat ieșirile de urgență, în situația disperată de a prinde avionul.

Aceasta a fost preluată de poliția de frontieră, iar apoi a plecat cu un alt avion de pe aeroportul Otopeni.




sursa foto: captura video adevarul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2886 secunde