Școlile și grădinițele din Capitală, ÎNCHISE până LUNI

224
Școlile și grădinițele din Capitală, ÎNCHISE până LUNI - scoala-1483991607.jpg

Articole recomandate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, luni seară, că vacanța elevilor, forțată de condițiile meteo nefavorabile, va fi prelungită până la data de 16 ianuarie. Școlile, creșele și grădinițele vor fi închise toată săptămâna. 


"Am luat legătura cu specialiștii în meteorologie, m-am consultat cu domnul ministru al Educației, cu primarii de sectoare, cu medici, cu părinți, iar concluzia este foarte clară: am luat decizia ca școala să se reia luni, 16 ianuarie. Universitățile au autonomie, ei își vor anunța deciziile pe site-uri", a spus Firea.

Edilul Capitalei a făcut precizări în privința personalului care se va ocupa de deszăpezire în București.

"Începând de azi, am solicitat sprijin Ministerului de Justiție și Administrației Penitenciarilor și vom avea sprijin, la cei 1200 de operatori manuali, încă 400-500 de persoane care ne vor sprijini: jandarmi, deținuți sau sportivi de la CSM București", a spus Firea.

"În privința trotuarelor, s-au distribuit somații, peste 320 de astfel de documente, să nu se ajungă la amendă, ci să se curățe trotuarele. Nu trebuie să avem toleranță pentru agenții economici care nu-și curăță trotuarele. Trebuie și țurțurii înlăturați. Ne așteapă câteva zile grele", a mai spus aceasta, potrivit Realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0994 secunde