Se caută șef la Biroul de Poliție Transporturi Navale Constanța Sud - Agigea

307
Se caută șef la Biroul de Poliție Transporturi Navale Constanța Sud - Agigea - secautasef-1400259020.jpg

Articole de la același autor

Direcția de Poliție Transporturi organizează un concurs pentru ocuparea funcției de șef al Biroului de Poliție Transporturi Navale Constanța Sud - Agigea - Serviciul de Poliție Transporturi Maritime.

În vederea înscrierii și participării la concurs, candidații trebuie să fi obținut în ultimii doi ani calificativul de cel puțin "bine" la evaluarea de serviciu / aprecierea profesională individuală, să fie declarați "apți" din punct de vedere medical și psihologic pentru promovare în funcții de conducere, să dețină gradul profesional minim de inspector de poliție, să aibă doi ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen / concurs și doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției.

Concursul va avea loc la sediul Direcției de Poliție Transporturi, pe 4 iunie, și va consta în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv un interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Va fi declarat "Admis" candidatul care are nota cea mai mare și este evaluat cu cel puțin 7,00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1249 secunde