Gheorghe Slabu: "Sănătatea și educația sunt prioritare pentru PP-DD!"

302
3
Gheorghe Slabu:

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, anunță că două dintre cele mai importante proiecte susținute de formațiunea pe care o conduce sunt cele referitoare la sănătate și educație. 


Educația și sănătatea, două dintre domeniile neglijate din păcate ale societății românești, sunt considerate prioritare de către Partidul Poporului Dan Diaconescu. Prin vocea președintelui organizațiilor județene Constanța și Tulcea, Gheorghe Slabu, candidat la alegerile europarlamentare din 25 mai, "violeții" declară că au proiecte care pot reda statutul de odinioară, însă pierdut de aceste categorii. 


"Nu putem progresa fără o socie-tate sănătoasă. Iar pentru acest lucru, avem nevoie de medici buni. Trebuie să oprim - și putem opri - exodul medicilor către țările din Vest. Avem la îndemână modelul Croației, care a ridicat salariul medicilor la 1.500 de euro. În paralel însă, trebuie luate măsuri imediate de eradicare a corupției, de eliminare a șpăgilor din spitale. Sunt convins că un medic bine plătit nu va mai accepta bani de la pacienți, nu își va risca postul și chiar cariera pentru un «plic». 


În ceea ce îi privește pe profesori, situația este similară. Au plecat din sistemul educațional dascăli de valoare - profesori, cercetători, ingineri. Și-au ales alte domenii sau alte țări în care câștigă infinit mai bine. Aflăm din reviste că inventatori sau cercetători români dezvoltă în străinătate proiecte fabuloase, iar rezultatele sunt revendicate de institutele țărilor respective, care au pus la dispoziție laboratoarele și atelierele de cercetare cu tot necesarul. Nu putem să ne prefacem la infinit că nu vedem situația. Nefiind la putere, PP-DD nu a avut până acum șansa de a face mare lucru, însă proiectele noastre sunt în așteptare", a declarat Gheorghe Slabu. 


Președintele PP-DD Constanța speră ca, la alegerile europarlamentare din 25 mai, partidul său să obțină un rezultat cel puțin la fel de bun ca cel de la parlamentarele de acum doi ani. 


"Dacă vom avea mai mulți reprezentanți în Parlamentul European, vom putea să ne facem auziți și să atragem mai ușor finanțare eu-ropeană pentru proiectele noastre", a mai spus Gheorghe Slabu. 


Comentează știrea

Mishu
17 mai 2014
Opriti-l ...!!!!!!!!!!

Va rugam , OPRITI-L pe Titza-Calin Copy Paste sa ne mai futa la cap zilnic cu radiatiile de la Cernavoda... !!!!!!!!!!!!!

DODO
17 mai 2014
Partidul Prostilor- Dobitocilor Dementilor

Nu-mi doresc ca voi sa-mi educati copii ! Incepeti cu voi. De sanatate ce sa zic? La cum sinteti ,mai bine tratati-va voi ca sinteti dusi rau!

Dr. Mengele
18 mai 2014
Oral-PPDD este un fel de apa de gura sau

O reclama de la "Carmol-PPDD"-frectie pentru ignoranti si creduli. O societate sanatoasa se intretine cu apa de gura si se "revergoreaza" cu o frectie pe neuronul bolnavului. "Nefiind(nefiinta) la putere, PP-DD nu a avut până acum șansa de a face mare lucru..." Bine ca recunoaste.Nu au facut nimic,toti au votat in consiliul local,asa cum le-a ordonat Mazare.De fapt,ei sunt votacii lui Mazare.Nea Gica aduce putin cu Yeti,omul zapezilor din Himalaia.Despre Yeti al nostru sau Yeti omul lui Mazare,nu stim cate clase a terminat,nu stim cu ce s-a ocupat in viata lui,dar il timitem sa ne reprezinte in Parlamentul European.De ce ? Pentru ca Yeti omul lui Mazare are bani pentru un omagiu la ziar. Yete...,omul Constantei ! Chiar mai mult,Gica ne asigura ca detine secretul fericirii. Spune ca are o alifie(o frectie) si pentru doctorii corupti si pentru profesorii spagari. Yeti este un tupeist si un analfabet dar crede ca are solutii pentru doctori si profesori.Yeti ne vorbeste despre coruptie dar uita sa ne spuna cum a facut el avere.Dr. Mengele va recomanda "Carmol-PPDD" sau frectia electorala zilnica,de la Dr.Gica !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3804 secunde