PP-DD a intrat în cursa pentru Parlamentul European

Gheorghe Slabu: "Trebuie să atragem cât mai multe fonduri europene pentru Constanța!"

636
2
Gheorghe Slabu:

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, care a intrat în lupta pentru Parlamentul European, a declarat că unul dintre obiectivele sale din postura de europarlamentar îl reprezintă atragerea de fonduri europene către Constanța.

"Am discutat cu mai mulți specialiști din partid pe probleme de fonduri europene și am identificat o serie de domenii în care atragerea de finanțare europeană este mai mult decât necesară. Am întocmit proiecte viabile - pe sănătate, educație, sport, economie -, astfel încât aceste fonduri să nu se mai piardă. Iar cele care vor fi atrase vor fi folosite cu destinație precisă, în mod transpa-rent, fără scandaluri pe care le cunoaște toată lumea, provocate de partidele care s-au aflat sau se află la guvernare. De asemenea, din postura de europarlamentar, voi face toate demersurile pentru ca justiția să fie ferită de influența politică", a declarat, pentru "Cuget Liber", candidatul PP-DD Constanța la alegerile europarlamentare, Gheorghe Slabu.

"Derularea de proiecte la Con-stanța, direct generatoare de locuri de muncă, atragerea de investitori străini, lobby-ul pentru mediul de afaceri și scăderea fiscalității sunt alte puncte pe care PP-DD le are în vedere", a mai spus Gheorghe Slabu.

v v v

Președintele PP-DD Constanța are și un mesaj pentru electoratul său.

"Oamenii trebuie să aibă încredere în noi, partidul trăiește, iar cei care au rămas în partid sau ni se alătură acum sunt oameni cinstiți, corecți. Nu am avut până acum șansa de a face prea multe, nu am fost la «butoanele puterii», însă ne dorim să demonstrăm că suntem în continuare un partid al poporului și nu vom trăda niciodată", a transmis Gheorghe Slabu. 

Comentează știrea

ath
14 mai 2014
Piaza rea

Eu cred in semne.Pentru cine nu este familiarizat,sa stiti ca exista cel putin trei semne care aduc ghinion sau prevestesc vremuri grele: 1-cand apare o cometa pe cer,2-cand varsati sare pe masa si 3-cand vedeti poza lui Slabu la ziar(Ptiu..!).Ultima data am vazut poza lui Slabu(Ptiu..! ) in anul 2012. De atunci,ma urmareste ghinionul.S-au scumpit toate.In anul 2012 cea mai mare suma platita la intretinere a fost de 4.3 milioane lei/luna.Azi platesc 10 miliane lei/luna.In anul 2012 ,impozitul pe casa a fost de 3.2 miloane/an.In anul 2013 si 2014 impozitul s-a majorat la 7.5 milioane/an.Cind vad barba lui Slabu(Ptiu..!) imi numar banii din portofel.Am prins un reflex,am patit,ce a patit cainele lui Pavlov.Acesti oameni nu s-au evidentiat cu nimic bun in doi ani de zile.Gresesc putin ! Au dat ghiocei la doamne si au votat tot ce a vrut Mazare.Ca regula generala,o cometa apare o data la 1000 de ani si barba lui Gica rasare in ziar o data la 4 ani si apune dupa alegeri. De doi ani,intreb in stanga si in dreapta,cine este acest Slabu(Ptiu..Ptiu..!).Vreau sa stiu doua lucruri:1-ce scoala are si 2-ce a facut in viata lui ? Nu-mi spune nimeni.Va sfatuiesc sa nu va uitati in barba lui. Daca ati vazut-o din greseala,sa stiti ca azi va urmareste ghinionul.Este bine sa aveti grija pe unde treceti strada,sa nu fumati la volan ,sa nu vorbiti la mobil. Dar cel mai bine ar fi sa va descante o vrajitiare si sa faceti opt semne cu mana,pe gardul pepededeului.

EUROPA
15 mai 2014
BANI

trebuie sa bagam bani in bauri si pizzerii!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6004 secunde