BEJ Constanța a decis înlăturarea afișelor cu USL

374
BEJ Constanța a decis înlăturarea afișelor cu USL - bejconstantaadecisgheorghedragom-1400000029.jpg

Articole de la același autor

Afișele pe care scrie "USL trăiește" vor trebui înlăturate, a decis Biroul Electoral Județean Constanța.

Zilele trecute, reprezentanții Partidului Național Liberal filiala Constanța au depus o plângere la Biroul Electoral Județean Constanța cu privire la nerespectarea prevederilor legale referitoare la afișajul electoral de către Alianța Electorală PSD-UNPR-PC, contestația fiind admisă.

Astfel, prin decizia BEJ Constanța, s-a dispus ca afișele electorale și materialele de publicitate electorală care au inscripționate denumirea prescurtată a USL sau expresii care includ acest acronim să fie înlăturate de pe raza județului Constanța.

"Decizia Biroului Electoral Județean Constanța dovedește faptul că demersul PSD este unul imoral și ilegal. Tentativa grosolană a social-democraților, de a înșela electoratul cu iluzia că USL continuă să existe, a eșuat lamentabil. Reamintim că Uniunea Social Liberală s-a rupt în momentul în care PSD a scos PNL de la guvernare. Social-democrații nu se pot ascunde la nesfârșit în spatele ipocriziei și a trucurilor ieftine. Prin pârghii legale și democratice, liberalii le arată românilor că întreaga politică de campanie a PSD este construită pe un fals grosolan, care arată cât de puțin respect au social - democrații pentru cetățenii pe care pretind că vor să îi reprezinte", a transmis președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4403 secunde